Waardevolle toepassingen

De Energy8 tool is toegepast in diverse teams, organisaties en wijken. Het is de basis voor een dialoog en de start van een ontwikkeling.

Projecten o.a. bij: Gemeente Nijmegen, Stichting Sint Joseph scholen, SPA, Colruyt, Gemeente Zwolle, BASF, Windesheim, MEE, Kunstmaan, Landstede, Tjallingahiem, Delta Alliance, PX, CultuurNet, Medisch Centrum Leeuwarden, Airbus, Korys, MenaBev, Transmed, AON.

Frankrijk – Airbus – ICT afdeling – 1500 mensen
Deze internationale organisatie gebruikt de Energy8 tool programma om de eigen identiteit, missie en toekomstige activiteiten voor interne klanten inzichtelijk te krijgen.

Nederland – Politie academie – 150 mensen
De Energy8 tool ondersteunt de politieacademie om er voor te zorgen dat vijf verschillende afdelingen samenwerken om hun services en training op de markt te zetten.

India – Dancegroup – 10 mensen
De Energy8 tool zorgt voor teambuilding, gezamenlijke doelstellingen en zingeving.

Finland – Nordea Bank – HRM – 24 mensen
De HRM afdeling van deze bank gebruikt de Energy8 tool om activiteiten te heroverwegen, het werk af te stemmen op de behoeften van medewerkers in een internationale omgeving.

Nederland – Hoenderloo Grep – R&D – 8 mensen
De Energy8 tool helpt de research en development afdeling zich opnieuw te positioneren in een gereorganiseerd bedrijf. En helpt bij het opstellen van een nieuw organisatie ontwikkelingsplan.

Curacao – Selikor – Management – 34 mensen
Het top en middenmanagement van dit bedrijf gebruikt de Energy8 tool om de interne communicatie en samenwerking te verbeteren. Daarnaast is een organisatieontwikkelingsproject beschreven en gestart.

Nederland – Nijestee – 6 mensen
De Energy8 tool zet zich in bij een managementontwikkelproces. Niet alleen om de persoonlijke en organisatiedoelstellingen op elkaar af te stemmen, maar vooral om het proces van het formuleren van de identiteit, de missie en de doelstellingen te ondersteunen.

If you want to teach people a new way of thinking, don’t teach. Give them a tool, the use of which will lead to it (Buckminster Fuller).